От „БСП за България” посрещат избиратели в нов офис

Коалиция „БСП за България” откри офис в центъра на града, в който кандидатите за народни представители провеждат непрекъснати срещи с гражданите и отговарят не техните въпроси. Той се намира до Народното читалище „Йордан Йовков”.

От „БСП за България” посрещат избиратели в нов офис

По думите на водача на листата на социалистите от 8 МИР Мая Димитрова най-голямото притеснение на гражданите е купения вот и дали страхът от Ковид -19 ще попречи на хората да излязат да гласуват.



„Ние им  казваме, че няма от какво да се страхуват. Стига да спазват всички противоепидемични мерки, хората няма от какво да се страхуват. Това е все едно отидат до магазина” – заяви Димитрова. 

Други въпроси, които задават са свързани с лошата инфраструктура и как БСП ще работи за бъдещето на Добруджа. 

„Нашият местен слоган е „С грижа за Добруджа” и това, за което ще работим, след като бъдем избрани в Народното събрание, е на Добрич и областта да бъде обърнато повече внимание от правителството, тъй като сме доста далече от София. Но ние сме равноправни граждани на България” – посочи Мая Димитрова и допълни: „Излезте и гласувайте, не се страхувайте. На 4 април ни се доверете и дайте своя глас за БСП за България с номер 4 в бюлетината”. 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!