Директорът на МБАЛ - Добрич д-р Георги Желязков за очакваната нова лапароскопска апаратура, чуйте по Радио 99

Навлизаме във финалната права на изборната надпревара. Буквално няколко дни ни делят от вота на 4 април. Ако все още не сте направили своя избор – чуйте посланията на част от кандидатите, за да се ориентирате дали и кого да подкрепите с гласа си.

Директорът на МБАЛ - Добрич д-р Георги Желязков за очакваната нова лапароскопска апаратура, чуйте по Радио 99

Като позитивна определиха кампанията на Политическа партия "Републиканци за България" председателят й Цветан Цветанов и заместникът му Павел Вълнев, които бяха на посещение в Добрич. Лидерът на партията Цветан Цветанов коментира политиката на сегашното правителство и подчерта, че начинът, по който се изразходват парите през последните месеци, а и през изминалата година, е притеснителен. Още за посещението на партийните водачи в Добрич и посланията им към добричлии – ще научите от репортажа ни.



Защо един известен и уважаван лекар се впуска в дебрите на политиката и се кандидатира за народен представител? Отправяме въпроса си към д-р Ивайло Петев – седми в кандидатдепутатската листа на коалицията ГЕРБ – СДС в Добрич, представител на гражданската квота на ГЕРБ. За целите, приоритетите и личната амбиция – д-р Петев в откровено интервю за Радио 99.

За предизборните битки, партийните послания и чисто човешките стремежи, цели и амбиции разговаряме и с водача на кандидатдепутатската листа на БСП за 8-ми Добрички многомандатен избирателен район Мая Димитрова.

И още – пред Радио 99 – изпълнителният директор на МБАЛ Добрич д-р Георги Желязков за очакваната нова лапароскопска апаратура в здравното заведение и за наплива от болни с коронавирус – тема с продължение.

Тези и още много интересни теми в ефира на Радио 99 всеки делничен ден точно в 9 часа.