Стартира изграждането на нов търговски център - “DS Park“ в Добрич

Със символична първа копка кметът на град Добрич Йордан Йорданов даде старт на ​ строителството на най-новия търговски комплекс в гр. Добрич - “DS Park”.

Стартира изграждането на нов търговски център - “DS Park“ в Добрич



Локацията му е на бул. „Добруджа“ 4 ​ ​. Обектът е​ разположен на 6630.10 кв.м разгъната площ, на две нива, с обособени 11 търговски зони в него. Инвестицията е в размер на 6 500 000 лева. Изпълнител на проекта е строителна фирма “Home Pro”, с главен проектант арх. Недко Георгиев от бюро А1 Архитекти.


“DS Park” e логичното продължение на нашето развитие, след разкриването на 6 търговски обекта ”DS Home”​ в ​ София, Варна, Бургас, Добрич и Албена” - сподели Добромир Маринов, съсобственик​ в компанията. "Целта ни е да предложим на добричлии и гости на града практичен микс от предпочитани брандове за пазаруване на хранителни стоки, строителни материали, стоки за дома, ​ за домашния любимец, техника, мода за цялото семейство и други.​ Вече имаме подписани договори с марките “Billa” и “Pepko” и сме в последен етап на преговор с​ “DM”, “KiK”, Tehnomarket, Sport Depot и други. „DS Home“ ще ви посреща обновен и с още по-богат асортимент на предлагане. За удобство на клиентите комплексът ще разполага с 250 паркоместа. Разбира се, първият “DS Park” ще е в гр. Добрич, защото преди много години ние започнахме точно от тук“, уточни Маринов.

Очаква се новият обект да отвори врати за клиенти на 1-ви декември 2021 година.

Освен кметът на гр. Добрич Йордан Йорданов, церемонията по първа копка уважи и главният архитект на гр. Добрич - арх.Боряна Станчева.


По традиция за здраве и благополучие бе отслужен водосвет.