Приоритет на кандидатите на партия „Българско лято“ са повече инвестиции в региона, повече работни места, по-добро здравеопазване

Партия „Българско лято“ откри офиса си в Добрич. Противоепидемичните мерки попречиха на част от кандидатите за народни представители да присъстват, затова водачът на листата д-р Ростислава Димитрова ги представи.

Приоритет на кандидатите на партия „Българско лято“ са повече инвестиции в региона, повече работни места, по-добро здравеопазване

Петър Тодоров на 38 години от град Варна. С висше бизнес образование, придобито в САЩ. В момента работи в Бизнес парк Варна.


Юмран Юмер живее в община Каварна.  Основния му бизнес е риболов и туризъм.

Димо Димов е от  Разград.  Предприемач в сектора на строителството.

Станила Тодорова е на 28 години. Занимава се със спорт и мода. Завършила е педагогика. За нея една от основните цели и мотивации, за да участва в кампанията е да създаде условия за финансиране на новостартиращ бизнес на млади хора, безвъзмездно, с помощта на държавата.

Галин Атанасов работи в ресторантьорския бранш.  Сервитьор, с едно дете. Неговата цел е да създаде условия за добър и достоен живот на българските граждани.

Д-р Ростислава Димитрова подчерта, че ще работи за подобряване на икономическата среда в Добрич и за създаване на условия за повече инвестиции в региона.

Като лекар и като експерт в сферата на здравеопазването,  след 8 години в ЕК и ЕП, познавам механизмите, чрез които можем да направим разумни и успешни инвестиции в различните сектори. Един от тях е сектор Здравеопазване. Знам, че всеки един от вас иска да има достъп  до медицинска помощ тогава, когато му е необходима. Това не винаги се случва. Това, което ние ще направим е  да създадем такава здравна система, която дава здраве за всички тогава, когато им е необходима.“, подчерта д-р Димитрова.

Да подкрепи кандидатите от Добричкия многомандатен район, на откриването присъства и водачът на листата във Варна инж. Дойчин Ников. По думите му партията ще работи за реализиране на проекти, които ще генерират нови работни места и ще привлекат преки чужди инвестиции.

 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!