Практика на Зооцентъра в Добрич – в сборник на Института по публична администрация

Центърът за защита на природата и животните в Добрич неведнъж се е представял в различни наши и чужди издания, които разкриват красивия мир на животните и грижата за тях.

Практика на Зооцентъра в Добрич – в сборник на Института по публична администрация

През последните години, благодарение на гъвкавия мениджмънт на ръководството и иновативния подход в промотирането, добричкият Зооцентър е известен не само сред нашите ширини. Обединени от идеята и каузата да намираме все повече посетители, Община Добрич чрез свoето предприятие „Център за защита на природата и животните“ участва с публикация в Сборник за добри практики на Института по публична администрация. Добрата практика разкрива социална и доброволческа дейност на територията на Зооцентъра от млади хора, които се включват не само в обгрижване на животните, но и в осигуряване на благоприятна среда за тяхното отглеждане.



Община Добрич благодари на Екипа на Зооцентъра, начело с Християн Христов за хъса и смелостта да превърнат мястото в оазис за обитателите и посетителите. Пожелаваме здраве и вдъхновение за нови успехи!

Благодарим и на Института по публична администрация, че намира време и начин да показва и доказва, че добрите практики съществуват!

Онлайн изданието може да разгледате тук.