Сватбите, пандемията и новите технологии - слушайте по Радио 99!

Месечната рубрика „Интересни истории от сватбите в Добрич” на Обредния дом включва доста любопитни сюжети. И, както често се случва напоследък, Ковид-пандемията наложи ограничения и при сватбените тържества.

Сватбите, пандемията и новите технологии - слушайте по Радио 99!

А новите технологии вече намират приложение и в най-вълнуващия за младоженците ден, за да могат техни близки и приятели да съпреживеят радостта им. С други думи, вече се провеждат т. нар. онлайн предавани сватби. За тях, а и за други интересни сватбени случки, ще разговаряме с директора на Общинското предприятие „Обреден дом” в Добрич Румена Маринова. Разговорът с нея започва в 10.


Ще чуете и за поредния успех на музикално дарование от Добрич – Цветелина Владева, която спечели две награди в ІХ Национален конкурс „Път към славата” в София. Цветелина е възпитаничка на Студиото за поп рок певци „Сарандев” с вокален педагог Елена Карабельова. За участието на младата изпълнителка в конкурса разказва репортерът Калояна Донева. В предаването ще чуете и актуални новини, любопитна информация за ставащото у нас и по света и, разбира се, хубава музика.

Тези и още много интересни теми в ефира на Радио 99 всеки делничен ден точно в 9 часа.