Кметът на община Балчик Николай Ангелов ще е гост в предаването на Радио 99 днес

Специалният гост в ефира на Радио 99 този предиобед ще е кметът на Балчик Николай Ангелов.

Кметът на община Балчик Николай Ангелов ще е гост в предаването на Радио 99 днес

„Караул на паметта” по повод 3 март организираха ученици от СУ „Димитър Талев” в центъра на Добрич. Инициативата е продължение на почетния караул, който се проведе на 18 февруари в памет на Апостола на свободата. Учениците запознаха добричлии с малко известни факти за българското опълчение. Сред тях бе и историята за Сейго Ямадзава – първият японец, стъпил по българските земи. Той е самурай, който облечен в кимоно и с катана в ръка, се е борил за свободата ни. Подробностите разказваме в репортаж от събитието.


Пропадане по ул.”Батовска” в Добрич е констатирано след поройните дъждове в средата на месец февруари. Пропадналият участък е дълъг около 3 метра, като към момента дълбочината му не надвишава повече от 30 сантиметра. Какви мерки са предприели за отстраняване на проблема от общинската администрация и има ли други компрометирани участъци  - ще научите от репортажа по темата.

Специалният гост този предиобед ще е кметът на Балчик Николай Ангелов. С него ще разговаряме за новоприетия бюджет на морската община, за приоритетите в програмата за капиталови разходи, за най-важните проекти, които предстои да бъдат осъществени в Белия град до края на годината и за очакванията за предстоящия туристически сезон в условията на коронакриза. 

Тези и още много интересни теми в ефира на Радио 99 всеки делничен ден точно в 9 часа.