Инж. Таня Кескинова е водач на листата на "Изправи се!" в Добрич

"Изправи се! Мутри вън!" регистрира днес листата си с кандидати за народни представители от Добричкия многомандатен изборен район за предстоящите парламентарни избори на 4 април.

Инж. Таня Кескинова е водач на листата на "Изправи се!" в Добрич



Инж. Таня Кескинова е на 37 години, завършила е в Техническия университет във Варна със специалност „Земеделска техника и технологии“, както и в РУ „Ангел Кънчев”, с професионална квалификация „Транспорт“. От 10 години работи на свободна практика. Семейна, с едно дете. Тя смята, че Добруджа е едно прекрасно кътче с огромен потенциал. "Време е заедно да го развием. Да покажем, че има активни граждани и да започнем да работим за гражданско общество, което да съдейства и контролира управлението на страната. Ясно се вижда докъде ни доведоха досегашните модели. Не трябват обещания, не трябват думи! Трябват действия, трябва единство и постоянство. Бъдейки безразлични, ние се оставяме до състояние на безгласност", споделя Кескинова. 


В листата на "Изправи се! Мутри вън!" над 70% от кандидатите са граждани. На второ място в листата е Явор Георгиев, а на трето - Ташко Ташев. След тях се нареждат Мариана Василева, Ради Радев, Атанас Йорданов, Галин Бахнев, Светослав Ташев, Веселина Тупарева, Атанас Атанасов, Тодор Топчев и Димитър Иванов.