Поскъпват ли жилищата, селските и ваканционните имоти в областта, чуйте по Радио 99 днес

Сутрешният блок на Радио 99 започва точно 9 часа. Сред темите, които ще бъдат представени днес са поскъпването или поевтиняването на жилищата, селските, ваканционните имоти и земеделската земя, какви са новите заглавия на Кукления театър в Добрич и какъв ще е новият бюджет на община Добричка.

Поскъпват ли жилищата, селските и ваканционните имоти в областта, чуйте по Радио 99 днес

По темата с недвижимите имоти можете да чуете разговор с един млад брокер - Венцислав Великов, който е съдружник в стартираща компания, която налага нови стандарти в сектора. 



Единодушно общинските съветници на община Добричка приеха бюджета на общината за 2021 година. Като добре балансиран и дори амбициозен го описва кметът Соня Георгиева. Основни акценти в капиталовата програма са пътната, ВиК, образователната и социалната инфраструктури, както и реализацията на  проекти с национално и европейско финансиране. 

Кукленият театър в Добрич кани на първата си за тази година премиера – спектакъла „Наказана Лисана“. Пиесата е написана от Румен Куртев, сценографията е на Ели Качулева, автор на музиката е Пламен Мирчев – Мирона. Творческият екип допълват актьорите  Теодора Желева и Иван Иванов. Премиерата е тази вечер от 18.00 часа при спазване на всички противоепидемични мерки и 30% пълняемост на залата. 

Тези и още много интересни теми в ефира на Радио 99 всеки делничен ден точно в 9 часа.