До 2 март ще са ясни имената в листите на ГЕРБ

"Най-късно до 2 март всички имена в листите на ГЕРБ ще са известни". Това заяви в ефира на БНР социалният министър Деница Сачева,която е и областен координатор на ГЕРБ за Добрич.

До 2 март ще са ясни имената в листите на ГЕРБ

По думите ѝ ситуацията е трудна заради пандемията и затова са нужни знаещи и можещи хора, които веднага да влязат в час и да започнат да предлагат решения на проблемите: "Да са млади и неопетнени хора, за които не може да има съмнение в почтеността им", подчерта тя, обяснявайки аргументите за посочване на хората, които ще влязат в партийните листи за предстоящите парламентарни избори на 4 април.



"Лицата, които ще бъдат в листите, ще бъдат достатъчно ясна заявка за това каква промяна сме готови да наложим", категорична беше тя и потвърди, че очакването е лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов да води листа:

"Партията, която спечели изборите, най-нормално е да направи правителство и премиер да бъде лидерът ѝ. Това е принципът. Но какво ще се случи на 5, 6, 7 април... Решенията ще се вземат в дните след изборите".

По думите й ДПС и БСП не се разглеждат като потенциални партньори в бъдещото управление. Като приемливи за нова коалиция тя определи сегашните коалиционни партньори - ВМРО и НФСБ.