Секторите за публика в градския стадион на Тервел ще бъдат ремонтирани по проект „Красива България”

През последните пет години Община Тервел реализира общо шест малки проекти с финансово подпомагане от Проект „Красива България“. Сред тях са проектите за музея, за големия фонтан, за репетиционните зали на читалището и др.

Секторите за публика в градския стадион на Тервел ще бъдат ремонтирани по проект „Красива България”

Припомняме, че през предходната година по „Красива България” беше разширен секторът на физиотерапията в медицинския център на гр.Тервел. Той ще заработи през март, след като бъде доставен апарат за пресотерапия и криотерапия. За целта в новия общински бюджет са заложени 7000 лева. 


Тази година ще бъде извършен ремонт и възстановяване на два от секторите за зрители в градския стадион на Тервел. Над североизточния ще се изгради нова козирка с метална конструкция и покритие от поликарбон, а в югозападния сектор, който е разположен сред горската растителност, ще бъде изграден бетонов амфитеатър и пейки. 

В момента служители на Община Тервел, с материали, закупени от общината, извършват ремонт на помещенията на обслужващата сграда на стадиона – подменят се подови настилки, освежават се помещенията , които ползват отборите.

Новият проект за стадиона трябва да бъде изпълнен до края на предстоящия строителен сезон.