Интересни идеи за коледни подаръци

Интересни идеи за коледни подаръци
Времето напредва, а понякога е много сложно да изберем правилния подарък за нашите близки.

Бъдни вечер и Коледа са най-светлите християнски празници, които се почитат, както от малки, така и от големи. Не е тайна, че малките с нетърпение очакват Дядо Коледа и подаръците, които той им е подготвил.


Ако още не сте решили с какво да зарадвате хората около вас, ето някои предложения: 


- Домашни коледни сладки


Те могат да бъдат страхотен подарък за ваш близък! Постарайте се и вложете креативност. Импровизирайте с различни форми за сладки, направете ги неповторими. Ако искате да бъдат по-нестандартни можете да използвате и техниката “айсинг“. Опаковайте сладките в красива коледна торбичка и напишете ръчно картичка. 


- Коледна кошница


Това е типичен подарък за Коледа. Вземете обикновена кошница и я напълнете с нещата, които близките ви обичат. Можете да импровизирате с различни плодове, шоколадови бонбони или други изкушения. Добавете бутилка вино и украсете кошницата тематично. Кошницата изглежда страхотно, когато е препълнена с различни любими неща. 


- Ръкавици, шапка и шал


Малко изтъркан подарък, но пък влиза в употреба. Съобразете се със стила на вашия близък и го зарадвайте с красиви коледни атрибути. В момента на пазара има различни видове шапки, ръкавици и шалове, които са изработени ръчно. Освен, че може да зарадвате свой близък, може и да помогнете на този, който ги изработва.


- Коледен базар в Добрич  


Коледният базар в Добрич е място, от което може да черпите идеи и вдъхновение за вашите коледни подаръци. Там ще откриете различни ръчно изработени предмети – гривни, които отговарят на зодията на човека, картини, играчки, сувенири, картички, хлебни и сладкарски изделия, пакетирани и насипни шоколадови изделия, нестандартни свещи и др. - Ски принадлежности


Днес отвори и ски зоната в Пампорово. Ако близкият ви е любител на зимните спортове и смята да посети курорта, може да му подарите ски аксесоари – маска за ски, щеки, каска, камера, с която да заснема зимните си подвизи. 


- Спортни принадлежности


Ако човекът е спортист и е запален по някой спорт, това е вашето решение. В момента са на мода спортните часовници, които измерват калориите, стъпките, съня и др.


- Кулинарен влогър


Ако вашият човек обича кулинарията му подарете онлайн среща с кулинарен влогър. Друга идея са готварските книги или просто инвестирайте в него, като му подарите нещо, от което има нужда в кухнята си. 


- Артистични подаръци


Това са пъзели, гоблени, картини по номера, диамантени гоблени, настолни игри, хоби крафт материали и др. 


- Онлайн курс


В момента се провеждат различни онлайн обучителни курсове. Ако човекът се интересува от чужд език, грим, прически, козметични процедури, масажи, фотография, дизайн, бизнес, маркетинг, може да разгледате настоящите предложения. Това със сигурност ще бъде хубав подарък.


- Абонамент за четене на книги


Ако човекът е запален по книгите и обича да чете в свободното си време може да му подарите книга. Абонаментът за онлайн платформа за книги, също е много добър подарък. 


- Коледна фотосесия


Ако искате да запаметите тази шантава година изберете коледната фотосесия. Със семейството или с близките ви може да се отдадете на един снимачен ден. Импровизирайте с идеята на фотосесията. 


- Козметична процедура


Ако искате да зарадвате ваш близък и да му подарите час спокойствие, козметичната процедура е вашето решение. Има различни видове с многообразен ценови диапазон. Потърсете!


- Персонализиран подарък 


Това може да бъдат възглавнички с ваши снимки, хубаво послание или красива илюстрация. Чашите за кафе и чай също могат да бъдат добър персонализиран подарък. Колаж от ваши снимки е още една добра идея.


- Карикатура


По време на коледните празници можете да зарадвате ваши близки с нестандартна коледна карикатура. Допитайте се до професионалисти каква може да бъде тя.


Коментирай

Споделете в социалните мрежи:

Google+