Дамите от Инър Уийл – Добрич с поредно дарение за хора в неравностойно положение

В седмицата преди Коледа клуб „Инър Уийл” - Добрич продължава с добрите дела, водени от клубното утвърждение: „Заедно да водим промяната за една добра среда на живот."

Дамите от Инър Уийл – Добрич с поредно дарение за хора в неравностойно положение

Сърцатите дами от организацията са закупили две бактерицидни лампи за Дневния център за хора с увреждания в града, подпомогнали са закупуването на инсталация за пречистване на вода и са осигурили пречистваща лампа и за Комплекса за социални услуги, а Дома за стари хора е получил абонамент за периодичен печат. 


Тази година клуб „Инър Уийл” - Добрич празнува своята двадесетгодишнина. Към момента в него членуват 18 дами, посветени на каузите на организацията, както на международно, национално, така и на местно ниво.

Проектът на организацията тази година е вдъхновен от президента Бина Виас и новите условия, които ни поставя времето. Неговото име е „Здравето като личен избор и отговорност“, като в рамките му поредица от лекции, спортни активности, срещи , за повишаване на здравната ни култура и цялостно отношение към себе си и тялото.