Ще се празнува ли 8-ми декември?

Ще се празнува ли 8-ми декември?
Днес е денят на студента. Ще се празнува ли и как, споделят студенти от Добрич.

Няколко студенти от Добрич споделят мнението си за днешния празник и мерките от правителството свързани със събиранията.


Единодушие между попитаните – няма. Някои от тях споделят, че няма да празнуват този 8 декември, заради кризисната ситуация, в която се намираме и твърде големият брой на заболелите. „8 декември може и да не се празнува. Не е голям проблем спрямо това, което се случва в света. Нека си останем вкъщи поне на този 8-ми декември“, споделя Марина Овчарова, студент трети курс в София.


Други от попитаните обаче споделят, че въпреки разпространението на Ковид-19 те ще празнуват днес. „Ще спазим мярката спусната от правителството за събирания до 15 души“, споделя Мартина Петрова, студент в Шотландия, преминала към дистанционно обучение.


Интервюираните поздравяват студентите и им пожелават да си вземат изпитите, да имат нужната доза късмет, да завършат годината безпроблемно и да посрещнат Коледа по най-хубавия начин, със своето семейство. 


Честит празник на всички студенти и от екипа на Добрич Онлайн, бъдете здрави, успешни и внимателни. Изкушенията понякога трябва да бъдат избягвани за благото на всички останали! 


Коментирай

Споделете в социалните мрежи:

Google+