Ванина Григорова от Студио „Сарандев“ с видеоклип към песента „Един за друг“

Ванина Григорова от Студио „Сарандев“ с видеоклип към песента „Един за друг“
Ванина Григорова от Студио „Сарандев“ към Младежкия център в Добрич беше сред 14-те млади поп изпълнители, избрани да представят нова авторска песен в Националния фестивал „Детска мелодия на годината“2020.

Ванина записа в студио песента „Един за друг“ на композитора Минко Ламбов, по текст на Ани Топалова. Преживя и няколко вълшебни дни при заснемането на видеоклипа. Организаторите на фестивала „Детска мелодия на годината” официално презентираха 14-те нови песни в YouTube.


Видеоклиповете на песните са реализирани с финансовата подкрепа на Националния фонд „Култура”. Клипът, получил най-много харесвания в YouTube, ще спечели „Награда на публиката“. Срокът за гласуване е до 12 ч. на 20 март, 2021 г.„Щастливи сме, че можем да предоставим висока сцена за изява на талантливите български автори и пеещи деца! Знаехме, че пътят няма да е лесен, но никога не сме се съмнявали в успеха и смисъла на начинанието ни, защото всичко в името на децата ни, си заслужава усилията“, пишат организаторите на фестивала на фейсбук страницата си.


Коментирай

Споделете в социалните мрежи:

Google+