Удължава се срокът за мнения и предложения на гражданите по Плана за интегрирано развитие на община Каварна

Удължава се крайният срока по изготвянето на План за интегрирано развитие на община Каварна (ПИРО) за периода 2021-2027г. Новата дата за мнения и предложения от страна на гражданите е 21 декември 2020 г.

Удължава се срокът за мнения и предложения на гражданите по Плана за интегрирано развитие на община Каварна

На 17 ноември, Община Каварна обяви стартирането на дейности по изготвяне на План за интегрирано развитие на община Каварна (ПИРО) за периода 2021-2027 г. Той определя средносрочните цели и приоритети за устойчиво развитие на местно ниво и връзките с други общини в рамките на региона, като  осигурява координация и интеграция на различни политики и планови ресурси за постигане за дефинираните цели за подобряване на икономическото, социалното и екологичното състояние.  



Участието на местните жители в разработването му би добавило нови идеи и виждания за развитието, би гарантирало реалистичност и осигурило публичността му, уточняват от общината.

Една от формите за участие е чрез предоставяне на мнение и оценка за процесите и насоките за развитие на общината. Това може да стане чрез попълване на анкета.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScVGhKeqtNnYxK_19E9KzyV29--DXhz09dulTDwcxUzhxlxrw/viewform