Община Генерал Тошево с отличие от конкурс „Сайт на годината“

Официалният сайт на Община Генерал Тошево е спечелил голямата награда в категория „Институционален сайт/НПО“ в конкурса „Сайт на годината“, съобщават от местната администрация.

Община Генерал Тошево с отличие от конкурс „Сайт на годината“

Надпреварата се провежда за поредна година. Категориите са били девет - най-добър фирмен сайт, личен сайт и блог, институционален сайт/НПО, сайт на кауза, електронен магазин, медиен сайт, продуктов сайт, сайт за услуги и mobile app.



В категория „Институционален сайт/НПО“ официалната страница на Община Генерал Тошево е влязла в надпревара с още седем сайта. Сред тях са били тези на Община Враца, Софийската опера и балет, футболен клуб „Дебелец“, сайтът на Фондация „П.У.Л.С“ и други.  Във всяка категория се раздават две големи награди –на журито и на публиката. И в двете направления сайтът на Община Генерал Тошево е спечелил първото място, отговаряйки с най-висок резултат на следните критерии за оценка: дизайн, програмиране, маркетинг, мобилно приложение, регулаторно съответствие. 

Сайтът на Община Генерал Тошево е разработен от eDesign с дейното участие на Мирослав Димитров от добруджанския град, който е дългогодишен служител на фирмата.

Конкурсът „Сайт на годината“ е насочен към собствениците и създателите на сайтове и уеб проекти ,създадени в България. Този род надпревара утвърждава и дава високото ниво на уеб продукция у нас. Дава се поле за изява на стойностни проекти в различни области, промотира се работата на талантливите български уеб професионалисти – дизайнери, програмисти, маркетолози. Създават се онлайн решения за цял свят и за бизнеса тук.