Три отбора са с пълен актив след третия кръг на АМФЛ-Добрич

Три отбора са с пълен актив след изиграването на двубоите от третия кръг на Аматьорската минифутболна лига-Добрич.

Три отбора са с пълен актив след третия кръг на АМФЛ-Добрич

Лидер е тимът на Безобразните, който разби с 16:1 Делта и вече има внушителна голова разлика - 45:1. Двамата футболисти с фамилии Димитров вкараха осем от попаденията, четири добави Маринов, с две се отчете Тодоров, с едно - Иванов, а Петров си отбеляза автогол. Първият и единствен засега, който разпечата вратата на Безобразните, бе Василев.


ЦСКА Добричъ обърна Спортист с 2:1. Георгиев откри за символичните гости, но Ванигол с две попадения донесе три точки за "армейците".

ФК Айляците би Наздраве със 7:2. Коев заби хеттрик, два гола добави Божков, а по един - Моллов и Ангелов. Почетните попадения за съперника бяха дело на Кеворкян и Иванов.

Дружба надделя срещу Непознатите с 4:2, въпреки че изоставаше с 1:2. Маринов на два пъти и Георгиев и Христов по веднъж вкараха за победителите, а за съперника двата гола реализира Петров.

Останалите три срещи завършиха наравно. 

Гранде и Summer Cult направиха 3:3. Четвъртият в таблицата тим на Гранде трябва да съжалява много за изпуснатата победа, тъй като до 32-ата мин. водеше с 3:0 след попадения на Гути, Атанасов и Христов. Summer Cult обаче не се предаде и стигна до важната точка, като точни бяха Филев на два пъти и веднъж Боята.

Добрич Балик и МФК Импакт Варна си вкараха по четири попадения. За домакините се разписаха Жечков (2), Палето и Дългия, а за варненци - Петров (2), Жорката и Андреев.

СТБ Добрич и Едногодишните завършиха при резултат 3:3. Косъма заби хеттрик за символичните домакини, а за съперника два пъти точен беше Мустафа и веднъж Талиб.