Връчват наградите на печелившите от томболата в инициативата "Нестле за Живей Активно" в Добрич

Днес и утре, от 16.00 ч. - до 18.30 ч. във фоайето на Концертната зала "Добрич" (органова зала) ще се раздават наградите на печелившите в тамболата за участниците, преминали пешеходните маршрути в рамките на инициативата "Нестле за Живей Активно! 2020".

Връчват наградите на печелившите от томболата в инициативата "Нестле за Живей Активно" в Добрич

150 са печелившите от томболата за участниците в Инициативата Нестле за Живей Активно! 2020 в Добрич



Наградният фонд се състои от предмети за спорт и забавление, които да насърчат спортуването и здравословният начин на живот на жителите на Добрич. Припомняме, че в организираното от Община град Добрич събитие взеха участие 1861 добричлии. Целта на проявата бе градът да получи право да участва в обявения от Нестле за Живей Активно 2020 общински конкурс за спонсорство на комбинирана площадка за спорт и забавление, подходяща и за деца с увреждания.

Резултатите от проведената в Добрич проява трябва да бъдат депозирани от общините-кандидати не по-късно от 10 октомври. Те ще бъдат разгледани от петчленна работна група (жури) до 30 октомври 2020 г. В състава на журито влизат представители на Министерството на младежта и спорта, НСОРБ, инициативата Нестле за Живей Активно! и Нестле България АД.

Класирането на общините ще бъде обявено на страницата на НСОРБ, както и на сайта на Нестле за Живей Активно през декември 2020 г.