Ротари клуб – Балчик дари ултравиолетови лампи за стерилизация на детските градини в Белия град

Ротари клуб – Балчик дари ултравиолетови лампи за стерилизация на детските градини в Белия град
Ротари клуб – Балчик с поредна благородна кауза. Доброволческата организация дари на трите детски градини и яслата в крайморския град ултравиолетови лампи за стерилизация на помещения по проект "Грижа за децата". Това съобщи за Добрич онлайн президентът на организацията Ваня Тодорова.

Щедрият подарък ще помогне на детските заведения да предпазят малчуганите, техните учители и персонала от вируси и бактерии. Проектът „Грижа за децата” ще има и втори етап, който е на ниво обсъждане. Той отново ще бъде насочен към най-малките. 


През следващата седмица Ротари клуб – Балчик ще подари част от екипировката на атлет от крайморския град. Той е шампион на България по хвърляне на чук и част от Националния ни отбор. 


Доброволческата организация е дарила и платно на Детския морски клуб по ветроходство. Предстои то да бъде брандирано с логото на Балчик и Ротари и монтирано. До няколко седмици платното ще плава във водите на Черно море. 


Сред бъдещите планове на Ротари – Балчик е обучение на тема „Как да засилим организма си?” със участието на специален гост-лектор – член на Ротари от Германия. Публичната лекция ще се състои непосредствено преди зимните месеци в комплект Лайтахус Голф и Спа. 


Коментирай

Споделете в социалните мрежи:

Google+