Осем детски отбора се включиха в турнир „Бъдещи звезди на футбола“

Надпреварата на областно ниво бе организирана от ОС на БФС и съвпадна с празника на град Добрич

Осем детски отбора се включиха в турнир „Бъдещи звезди на футбола“

Навръх празника на град Добрич – 25 септември, на терена с изкуствена трева в областния център се състоя турнир за деца /родени след 1 януари, 2007 г./ – „Бъдещи звезди на футбола“. В надпреварата, която нямаше състезателен характер, се включиха осем отбора от региона.




Спортното събитие се проведе под егидата на БФС и е част от програмата на централата за развитие на футбола, като премина под надслов „Хайде да ритаме“. Младите таланти вложиха желание и старание за максимална изява, с което спечелиха аплодисментите на публиката.


Умения на зеления килим от Добрич показаха тимовете на „Добруджа“, „Добротица“, „Рилци“ и „Приказките“, както „Черноморец“ /Балчик/, „Септември“ /Тервел/, „Спортист“ /Ген. Тошево/ и „Заря“ /Крушари/. За да бъде празникът пълноценен, допринесе отличната организация от страна на Областния съвет на БФС и перфектното съдийство.


За отбелязване е, че в съдийския апарат личаха имената на две асистент-реферки в лицето на Рени Хинева и Александра Бекярова. Лично домакинът на проявата и председател на ОС на БФС – Добрич Иван Манолов пожела успех на чаровните дами при изкачването на стълбицата в съдийската йерархия. На финала той награди всички участващи отбори с футболна екипировка, към която бяха добавени по пет топки, предоставени от спомоществуватели на БФС.