Поредно отличие от международен конкурс за младия поп изпълнител от Добрич Александър Петров

Поредно отличие от международен конкурс за младия поп изпълнител от Добрич Александър Петров
През август месец Александър Петров от Студиото за поп-рок певци „Сарандев“ при Младежкия център в Добрич е взел участие в Международния онлайн конкурс „Musicland”2020 – Македония, съобщиха от вокалната школа.

На 15 септември на специална церемония, излъчена на живо в Youtube, са обявили резултатите от проведения форум. Александър Петров е бил отличен с трета награда в направление „Международна поп песен“ в IV-та възрастова група, където се е състезавал с 32-ма млади поп изпълнители, представители на 17 държави.


В конкурса „Musicland” по регламент участниците се представят с една песен в направление, заснета в домашни условия. Видеозаписът не трябва да е редактиран.


Всяка група се оценява от различна журитетна комисия. Журито, оценявало IV възрастова група, в която се е състезавал Александър Петров, е било в състав: Сергей Рупрехт /Словения/ – изпълнител, основател на певческа школа „Orpheus“; Андуена Тахири /Косово/ - изпълнител, вокален педагог, композитор на над 200 песни за деца, член на жури на много конкурси, директор на два музикални фестивала в Косовo, директор на A-MOL Арт център; Родика Рошиору /Молдова/ - доктор по музика, основател и вокален педагог в арт студио „Rodica Rosioru” в Молдова, председател на журито на най-популярния телевизионен проект за деца в Молдова “Ring star”; Марина Мирингоф /Израел/ - Aртистичен директор на детски вокален ансамбъл „Fantasy”; Кирил Стойчевски /Северна Македония/ - преподавател в Държавното музикално училище в Битоля; Роси Йорданова  /България/ - музикант, вокален педагог, композитор, диригент, директор на международните музикални конкурси „Abanico“ и „Sofia Grand Prix“.


В  Международения онлайн конкурс „Musicland”2020 са участвали 225 певци от 36 държави. Този силен международен форум се организира от Тони Алексовски - музикант, композитор, жури на много  международни музикални конкурси, директор на Международния конкурс „Тра-ла-ла“ - гр. Битоля, Северна Македония. 


Коментирай

Споделете в социалните мрежи:

Google+