Нови отличия за Александър Петров от Национален конкурс за млади изпълнители на популярна песен "Дунавски звезди"

Нови отличия за Александър Петров от Национален конкурс за млади изпълнители на популярна песен "Дунавски звезди"
Поп изпълнителят Александър Петров от Студио за поп-рок певци "Сарандев" при Младежкия център в Добрич е взел участие в Национален конкурс за млади изпълнители на възраст от 5 до 18 години "Дунавски звезди".

Той е спечелил единствена първа награда в своята група, тъй като е бил с най-висок резултат. Освен първото място му е била присъдена и Специална награда на Адвокатската колегия в Силистра, чийто представител е наблюдавал всички участници в трите конкурсни дни и е избрал да отличи него. 


В този своеобразен празник на музиката са участвали над 100 млади изпълнители от цяла България. Макар да не е успял да се пребори за Голямата награда, тийнейджърът, който освен с музика се занимава и с поезия, остава удовлетворен от постигнатото. Журито е било в състав Нели Рангелова - поп певица, председател на журито, Светослав Лобошки - композитор, Николай Текелиев - журналист, Вензи - изпълнител, Кремена Кряколова - вокален педагог. 


В профила си във фейсбук младежът благодари на своите педагози Елена Карабельова и доц. Алис Боварян за отличната вокална подготовка и на журито за високата оценка. 


Форумът се организира от Община Силистра и Йордан Марков - млад изпълнител, основател на фирма Sense Music.


Коментирай

Споделете в социалните мрежи:

Google+