Фен среща с Валери Иванов - Жокера ще се проведе в Добрич

Фен среща с Валери Иванов - Жокера ще се състои в Добрич на 15 септември, съобщи илюзионистът за медията ни. Тя ще се проведе на скейт парка в града от 15 часа.

Фен среща с Валери Иванов - Жокера ще се проведе в Добрич

Присъстващите ще имат възможност да си направят снимки с илюзиониста, да му задават въпросил, да вземат автограф и да разговарят с него. Най-запалените по магията ще могат да закупят карти и тениски от Магическата академия. Жокера сподели, че са предвидени много изненади. 



Валери Иванов-Жокера става известен преди няколко години като уличен фокусник, но вече се занимава професионално с магия и върви по стъпките на най-добрите. Той иска да докаже че илюзионното изкуство в България е на световно ниво. За по-малко от 4 месеца Валери достигна 70 000 последователи в най-големия сайт за видеосподеляне - YouTube. Той създаде магическа академия, подходяща за аудитория на всякаква  възраст. Посланието, което отправя към зрителите е, че ако харесват фокуси, магии, илюзии или просто проявяват интерес към пазените тайни – това е мястото, където да се сдобият с информация и умения.  Магическата академия на Жокера - Magic Division, стартира своя проект през месец септември 2019 година. Това е академия, която открива, развива, приобщава, буди креативност и създава армия от магьосници. Академията провокира таланта и изобретателността на нови магове.

В своя YouTube канал Валери предоставя възможността хиляди хора да се докоснат до магията и да научат тайните, които крие от години назад във времето. Чрез разкриването на различни техники и трикове в илюзионното изкуство, той успява да привлече и „запали” многобройните си последователи. Той споделя, че все по-засилен е интересът на хората към изкуството.