Осемгодишната Ванина Григорова от Студио „Сарандев“ записа клип към песента „Един за друг“

Това съобщиха от вокалната школа

Осемгодишната Ванина Григорова от Студио „Сарандев“ записа клип към песента „Един за друг“

Осемгодишната Ванина Григорова от Студио за поп-рок певци „Сарандев“ при Младежкия център в Добрич тази година имаше невероятния шанс да бъде избрана за едно от децата, представящи нова авторска песен в Националния фестивал „Деска мелодия на годината“ 2020. 



След като през месец юли тя записа в Студио песента „Един за друг“, на композитора Минко Ламбов по текст на Ана Топалова, в началото на септември малката талантлива добричлийка е участвала в заснемането на клип към песента, съобщават от вокалната школа.

  

На 1 и 2 септември Ванина се е почувствала като истинска поп звезда, преживявайки два вълнуващи снимачни дни. Кадрите за видеоклипа са заснети в комплекса „Калиакрия Ризорт“ до Каварна и в Добрич. Сценичен партньор на Ванина е бил чаровникът Игор Раскевич от град Каварна. Приятелки на певицата с радост са участвали в създаването на някои от кадрите като се забавляваха много на снимачната площадка.

Готовият видеоклип към песента „Един за друг“, в изпълнение на талантливото момиче от Добрич, ще бъде достъпен на 1 декември. Тогава ще бъдат представени видеата на всички 14 нови детски авторски песни, които ще се борят за призовите места в тазгодишното издание на „Детска мелодия на годината“.