Атанас Атанасов и кандидатите за съветници разговаряха с живущите в района на Пинета

Не за първи път Атанас Атанасов и неговият екип се срещнаха със своите съграждани, живеещи на улиците "Хаджи Димитър", "Велико Търново", "Столетов", "Оборище", "Загоре", "Разлог", "Вихрен" и "Богдан". Диалогът между живущите в района и Атанас Атанасов е факт още преди Атанасов да се кандидатира за кмет на град Добрич.

Атанас Атанасов и кандидатите за съветници разговаряха с живущите в района на Пинета

Единстевено той, като член на Общинския съвет през изминалия мандат, при всяко приемане на разходите за капиталовата програма е настоявал за изграждане на мръсен канал и ремонт на горепосочените улици.


 

Внесената до Община Добрич от Атанас Атанасов подписка от името на 130 души от квартала не получи отговор от общинска администрация.

 

Именно поради доверието, което  живущите в района са гласували на Атанасов, те за пореден път откровено отправиха следните въпроси и коментари:
  

По ул. "Хаджи Димитър" до номер 65 съществува общински терен , който в момента е микросметище ,обрасъл е с високи треви и храсти и е свърталище на бездомни кучета. Многократно живущите са подавали жалби до Общината за почистването на терена и искане за изграждането на детска площадка, но до момента няма реални действия, коментира живущ на същата улица.
  

Нередовно е почистването на контейнерите за битови отпадаци в целия квартал, изрази недоволството си друг гражданин.
  

Парадокс за разходване на общински средства сподели живущ в квартала: „... Изгради се мръсен канал частично по ул. "Разлог" , от кръстовището на ул. "Оборище" до ул. "Столетов", забележете без да се свържат къщите към него. Останалата част от ул. " Разлог " и ул. "Вежен", където живеят повече от 40 семейства , продължава да е без мръсен канал, в 21 век там живущите са на септични ями...“
  

Друг  гражданин,  посочвайки ул. "Столетов" я коментира с думите: “... Погледнете,  тези дупки са като от лунен пейзаж...“
  

На кръстовището на ул. "Разлог" и ул. "Вихрен"  наш съгражданин, отглежда крави, овце и други живитни без да спазва никакви санитарни изисквания, като с това безспорно предизвиква негативното отношение на съседите си, сподели друг живущ в квартала.

 

Кандидата за кмет  Атанас Атанасов и кандидатите за общински съветници се ангажираха да работят за разрешаването на споделените от живущите в района на „Пинета“ проблеми и  предложения и през следващия мандат на Общинския съвет.

 

pa150024_600