September Sun Rock Fest ще разтърси отново Добрич

10 банди ще "разтърсят" скейт-парка в Добрич в третия рок фест September Sun, който ще се проведе на 4 и 5 септември.

September Sun Rock Fest ще разтърси отново Добрич

Първата фестивална вечер ще бъде посветена на тежката музика, на сцената ще се качат 5 известни метъл банди, а втората ще е за феновете на по-леката рок музика. Това разказа пред Добрич онлайн Тихомир Маринов, който е един от организаторите на събитието.


На 4 септември, от 18 часа фестивала ще открият MASS CREMATION от Варна, след тях на сцената ще забият музикантите от SHADOWS OUT OF TIME, които също са от морската столица. Последвани от добричките легенди BRUTAL ‘ES MASACRE’ S, които се събират за първи път след 15 години специално за фестивала. Четвъртата група e GWENDYDD, тя е нова банда, съставена предимно от жени, а петата е небезизвестната VENDETTA.

Втората вечер ще открият Северозападняците, след тях ще забият бандата на Sheky, CATORGA, JENNY JO и P.I.F.

В рамките на фестивала September Sun ще се състоят и турнири по джага и канадска борба. „Ще дойдат професионални състезатели, които ще направят демонстрации и ще покажат оригинални джага маси. Всеки посетител ще има възможността да се изправи срещу тях. За победителите е предвидена награда”, заяви Тихомир Маринов.  На 5 септември със съдействието на спортния клуб „Хищник” ще се състои и турнир по канадска борба в категориите - мъже до 65 кг, до и над 85 кг и жени – абсолютна. 

Фестивалът September  Sun ще се проведе на 4 и 5 септември, от 18:00 часа на скейт-парка в Добрич. Организаторите обещават две много готини вечери, в които добричлии ще се изкефят максимално.