Екранен партньор: 3D-порно отново забремени жена

За втори път бременна жена проплака, че е заченала заради триизмерен порнофилм. Само преди година подобен куриоз споходи и семейството на военен, прекарал над година в Ирак.

Екранен партньор: 3D-порно отново забремени жена
„Не съм правила секс от година и половина, но лекарите твърдят, че чакам бебе. Или съм чудо на медицината, или съм забременяла от гледане на 3D порно", разказва 35-годишната Мелън Алексис от Лондон.

Мелън е разведена от година и половина и е категорична, че през това време секс не е правила, защото все не успявала да си намери подходящ партньор - затова и хлътнала по гледането на 3D-порно, индустрия, която в Щатите гръмна преди около две години, а в момента се развива с бясна скорост и на Острова.

„Там всичко е толкова истинско, че може би съм прихванала нещо", шашка се Мелън и е сигурна, че единственото друго възможно обяснение е да са я изнасилили в съня й - хаха, да. Тя обаче е убедена, че ще отдаде цялата си любов на детенцето, независимо по какъв начин е било заченато.

Само преди година подобен случай разсмя цял САЩ, а покрай него и света.

Тогава военният Ерик Джонсън се завърнал от мисия в Ирак, продължила повече от 9 месеца, и заварил съпругата си с издут корем. Въпреки че първоначално се психирал и вдигнал скандал, тя му обяснила, че не е правила нищо нередно и е заченала заради 3D-порно.

Мъжът, разбира се, й повярвал и я защитил пред медиите. „С днешните технологии всичко е възможно. Мислех, че е подозрително, но триизмерните филми са наистина много реални", твърди той.

При американската двойка обаче имало и още един впечатляващ елемент - бебенцето се родило чернокожо, въпреки че и двамата му родители са бели.