Пилотното издание на уебизложението UZ AGRO FOOD TECH ще бъде през август

Пилотното издание на уебизложението UZ AGRO FOOD TECH ще бъде през август

Пилотното издание на уебизложението за селско стопанство, технологии и хранително-вкусова промишленост UZ AGRO FOOD TECH ще бъде през август, в периода от 19-и до 25-и. 


Очаква се участие да вземат над 5 000 професионални посетителя. Събитието ще предостави 24/7 достъп до изложбената платформа.

Организаторите на изложението предлагат възможност за индивидуално изготвяне на дизайн на щанда на всяка компания и посочват редица предимства от участието във виртуално изложение. Всеки изложител, който желае, може да достигне до необходимата информация бързо, както и с едно кликване на мишката да посети различни точки от виртуалното изложение за много по-кратко време, отколкото при изложението на живо.

Освен това хиляди хора могат да посетят един щанд едновременно. Могат да преглеждат информация за компаниите и да оставят своята информация за контакт само с едно щракване. Има възможност да се уговори среща с потенциален клиент.

Значително предимство е възможността да се води статистика за това колко души са посетили един щанд, колко време са прекарали там, от коя държава са били и друга информация. В края на изложбата организаторите обещават да предоставят тези данни под формата на професионални доклади.