Любен Чаталов ще продължи да помага на Алекс

1 100 лева бяха събрани миналата вечер благодарение на моноспектакъла "Муха", който бе представен благотворително за 5-годишната Александра Маркова. Така обичаният български актьор Любен Чаталов се присъедини към кампанията "Да протегнем на Алекс ръка!".

Любен Чаталов ще продължи да помага на Алекс

Организатор на инициативата бе Нана Шопова, със съдействието на община Добрич.


 

След края на моноспектакъла Чаталов сподели пред публиката, че по принцип актьор не излиза след постановката на сцената, но прави това, за да заяви, че ще продължи да помага на Алекс. Той обясни, че ще говори със свои колеги и ще ги призове при многото им гостувания в страната да заделят част от хонорарите си за лечението на детето. Стела Илиева - майка на Александра, изказа своята голяма благодарност към Любен Чаталов за дарителския жест.

 

20 600 лева са набрани до момента за втория курс на лечение на 5-годишното момиче в Израел, необходими са около 25 000 лева. Алекс трябва да посети за втори път Клиниката по биокорекция през втората половина на ноември.

 

Банковата сметка на Александра Маркова е:
IBAN сметка: в лева BG29UNCR70001502098286, BG23UNCR70001519928740 в евро, BIC: UNCRBGSF, УниКредит Булбанк - клон Добрич.