Зрелостниците от Випуск 2020 на СУ "Ст. Караджа" в Каварна получиха своите дипломи

Тържествено, емоционално и с много усмивки зрелостниците от СУ „Ст. Караджа“ получиха своите дипломи за средно образование.

Зрелостниците от Випуск 2020 на СУ "Ст. Караджа" в Каварна получиха своите дипломи

„По различно време, по различен начин и след като бала отмина, съм изключително радостен днес да ви връча дипломите за средно образование. Вълнувам се, че се разделям с вас, деца! Този ден е изпълнен и с радост и тъга, защото вие пораснахте пред нас и сега е време да се разделим. Пожелавам ви да бъдете смели и да не се отказват от целите и мечтите си. Нека късметът не ви напуска! “, с тези думи Емил Андонов - директор на СУ „Ст. Караджа“ се обърна към възпитаниците си.



Кметът на община Каварна Елена Балтаджиева беше специален гост на събитието.

„За мен е изключително вълнуващо да съм тук пред вас, защото до сега винаги съм била от другата страна като родител. Вие днес ще получите първата си диплома. От сърце ви пожелавам да имате още много такива с които да се гордеете и славите училището си и вашия град. Пожелавам ви да сте здрави и където и да стигнете да не забравяте от къде сте тръгнали, да не забравяте своите родители и родното ви място“, своите пожелания към Випуск 2020 отправи Балтаджиева.

Специални гости на събитието бяха и Георги Балтаджиев - зам.-кмет „Европейски фондове и инвестиционна дейност“, Дарина Колишева - секретар на общината и Любов Киорогло - началник отдел „ Образование, социални дейности и спорт“.

За доброто настроение с изпълнение на китара допринесоха Георги Алексиев от DO SHO BAND и Илиян Илиев.