Лидл България намалява цените на 101 продукта от 1 юли

Лидл България намалява цените на 101 продукта от 1 юли
Лидл България ще намали от 1 юли цените на 101 продукта от своя асортимент. Промяната в цените на част от продуктите е в резултат на намалената ДДС ставка, която ще влезе в сила от същата дата.

Тя ще се отрази върху всичките бебешки храни и пелени под собствената марка на веригата - Lupilu, пелени с марката Pampers, книги и други, попадащи в обхвата на изменението на Закона за данъка върху добавената стойност.


Цените на съответните продукти ще бъдат променени с разликата в ставката на ДДС, която се намалява от 20% на 9%.


Като компания, която винаги е била отговорна и последователна в своите действия, търговската верига е първата, която реагира незабавно и обявява актуализация на цените в полза на потребителя, непосредствено след информацията за предстоящо анонсиране на намалената ДДС ставка.


Лидл България ще намали и цените на още редица продукти от различни продуктови категории - хляб, млечни продукти, колбаси и други. С тази своя стъпка компанията има за цел да предложи на потребителите още по-голям избор от продукти на изгодни цени в тези все още предизвикателни времена.


Така освен от по-ниски цени на всички бебешки храни, попадащи като стокови групи в изменението на ЗДДС, пелени и книги, клиентите ще могат да се възползват и от преференциални цени на хранителни продукти за цялото семейство.


Източник: 24 часа


Коментирай

Споделете в социалните мрежи:

Google+