Близначките Деси и Граци от Добрич превземат американския шоубизнес

Близначките Десислава и Грациела Сандеви тръгват от Добрич, за да се опитат да превземат американския шоубизнес.

Близначките Деси и Граци от Добрич превземат американския шоубизнес

Днес те вече имат голям успех зад гърба си - участие в първите кръгове на световноизвестното шоу "Мислиш си, че можеш да танцуваш". Мечтите им са още по-големи, а силната им връзка помага да пробиват в този нелек бизнес.



Те напускат родния Добрич на 16-годишна възраст, а в момента са в Лос Анджелис, където устремено желаят да се развиват. 

„Записахме се във Великотърновския университет със специалност Туризъм. След това, благодарение на нашето следване в университета, имахме възможността да запишем стаж в Америка“, споделят сестрите.

Близначките решават да намерят кастинги за танцьори, за да се развиват в тази сфера. Така животът ги отвежда в предаването „Мислиш си, че можеш да танцуваш“. Там те се сблъскват с едно условие – не могат да продължат напред дори и журито да ги хареса, защото визата им има определени изисквания. Въпреки това те успяват да представят България в най-добрата й светлина. Участието в предаването отваря множество врати на Деси и Граци след това. 

„От малки сме искали да дойдем в щатите и да се развиваме тук. Обичаме родния си град, обичаме България, но искахме да излезем от комфортната си зона и да пробваме в Съединените щати", споделят момичетата.

Близначките са категорични, че връзката им като сестри е много силна:

„Връзката между близнаци е много специална, само те знаят за какво става въпрос“

Източник: nova.bg