Общинският съвет в Каварна ще заседава днес

Тринадесетото заседание на Общинския съвет в Каварна ще се проведе днес, от 14:00 часа в залата на местната администрация.

Общинският съвет в Каварна ще заседава днес

 В проекта за дневен ред са включени 8 точки.



Общинските съветници трябва да дадат съгласието си за предоставяне на безлихвена възмездна финансова помощ в размер на 15 000 лв. от бюджета на община Каварна на „Каварна” ЕООД – еднолично търговско дружество, собственост на община Каварна и избор на управител на дружеството за срок до провеждане на конкурс за управител и вписването му в търговския регистър.

В рамките на заседанието ще бъде разгледан отчет за дейността на ОП „Чиракман” за 2019 г., окончателен одитен доклад на „Каварна” ЕООД и годишните финансово-счетоводни отчети на дружествата, в които Община Каварна притежава части от капитала за 2019 г.

Ще бъде представена информация от д-р Християн Петров Зафиров – управител на „Многопрофилна болница за активно лечение - Каварна” ЕООД.

В дневния ред са включени още докладни записки относно  освобождаване на категория лица изцяло или частично от заплащане на отделни наеми и отмяна на решение № 611 по Протокол № 51 от заседание на Общинския съвет, проведено на 05.06.2019 г. в част II.

С оглед обявената Епидемична обстановка за периода 14 май – 14 юни, с основна цел - избягване присъствието на голям брой хора на едно място, заседанието е неприсъствено за граждани.