С онлайн спектакъл „Възходът на Магьосника” Жокера ще потопи зрителите в света на магията

Най-новото магично шоу на Валери Иванов от Добрич, познат като Жокера , създадено на театрална сцена, ще бъде излъчено онлайн на 1 юни.

С онлайн спектакъл „Възходът на Магьосника”  Жокера ще потопи зрителите в света на магията

Дори и по време на пандемия познатия и обичан от няколко поколения българи илюзионист успява да реализира своите идеи, с които да докосне, разведри и потопи аудиторията си в света на магията, макар и стоящи пред своите екрани. 




Валери Иванов, известен с псевдонима Жокера, е млад прогресиращ български магьосник. Той е сред най-талантливите личности в сферата на магичното изкуство в България. Илюзионистът винаги успява да привлече внимание със своите иновативни изпълнения. Изявите му не веднъж шокират аудиторията в положителна насока. Той е сред изпълнителите на нестандартни и екстремни номера пред погледите на хиляди хора. 

За по-малко от 4 месеца Валери достигна 70 000 последователи в най-големия сайт за видеосподеляне - YouTube. Той създаде магическа академия, подходяща за аудитория на всякаква  възраст. Посланието, което отправя към зрителите е, че ако харесват фокуси, магии, илюзии или просто проявяват интерес към пазените тайни – това е мястото, където да се сдобият с информация и умения.  Магическата академия на Жокера - Magic Division, стартира своя проект през месец септември 2019 година. Това е академия, която открива, развива, приобщава, буди креативност и създава армия от магьосници. Академията провокира таланта и изобретателността на нови магове. В своя YouTube канал Валери предоставя възможността хиляди хора да се докоснат до магията и да научат тайните, които крие от години назад във времето. Чрез разкриването на различни техники и трикове в илюзионното изкуство, той успява да привлече и „запали” многобройните си последователи. Той споделя, че все по-засилен е интересът на хората към изкуството. 


Благодарение на своята безгранична креативност, той е успял да развие своя канал и да осъществи идеята за академия, която да учи и открива нови таланти.  Не веднъж доказал се със своя стремителен дух и изобретателност, Жокера продължава да сътворява нови планове. Валери обича да провокира и да предизвиква самия себе си. Всеки следващ номер, който изпълнява е все по-опасен и по-зрелищен от предходния.  След изпълнението „Ходене по стена” ,  скок с усмирителна риза в морето и други , сега артистът е готов и с нов проект.  Факт е новосъздаденото шоу на сцена, реализирано в известен софийски театър. Театралният спектакъл е подготвян по време на пандемия, като взетите мерки са съобразени със ситуацията. Условията пред, които сме изправени в днешно време не са причина илюзионистът да се демотивира и да преустанови работата си. Противно на ограничените възможности в дадената ситуация, той открива ново вдъхновение и измисля начин по който да забавлява и повдигне духа на аудиторията. Валери споделя, че културното мероприятие, което ще представи си заслужава да бъде видяно. То представлява съвкупност от представяне на магични елементи в съчетание с история, която е заснета под формата на филм. Магьосникът иска да покаже, че илюзионното изкуство в България не изостава, а е на световно ниво. Валери Иванов споделя още, че е изцяло посветен на фокусите и магията тече във вените му. Обещава филмовият спектакъл да очарова зрителите и да събуди интереса на мнозина от тях, които тепърва се запознават с изкуството на магията. 


Билети могат да бъдат закупени от тук.  Със закупуването на билет вие участвате и в томбола, която включва различни награди, 2 Тротинетки BYOX BULL, предоставени от нашия спонсор BGhlapeta.com, също така има предоставени 5 ваучера по 20лв от нашия спонсор ozone.bg, както и голямата награда е мобилен телефон от Технополис.

Информация за шоуто ще бъде достъпна в платформата на сайта на магическата академия, както и в профилите в социалните мрежи на Magic Division във Facebook и Instagram.