Ученици от ЧСУ „Леонардо да Винчи” създадоха електронен вестник, първият брой е посветен на Гергьовден

За празника, приветстващ настъпването на лятото, ученици от 5 и 6 клас на ЧСУ „Леонардо да Винчи“ подготвиха специално издание. То е посветено на агънцето Гошко, което е главният герой на празника не само на пастирите, но и на българската армия.

Ученици от ЧСУ „Леонардо да Винчи” създадоха електронен вестник, първият брой е посветен на Гергьовден

В първия брой на Da Vinci Press можете да се позабавлявате с различните премеждия на героя, който е дело на Красимир Кирчев, Александр Пинигин и Велислава Георгиева. Един от звездните леопортери Ванеса Христова ще отведе читателите на вълнуващо пътуване до далечен Китай.


Докато тя пътуваше, друг млад ентусиаст Мария Великова от журналистическия клуб остана на родна земя и взе интервю от един от основателите на ЧСУ „Леонардо да Винчи“ Нели Николаева.  

В края на броя са поместени и три предизвикателства, дело на Велислава Георгиева. С тях младите леонардовци предизвикват на умствен дуел връзстинци, ученици и учители.  Разказите в електронния вестник, посветен на днешния празник, са илюстрирани от леопортера и художник - Дария Николова. 

„Пожелаваме Ви много приятни мигове с нашето пролетно и първо дигитално издание, направено с любов и желание за стоплящи и безгрижни летни дни”, споделят младите леонардовци.

Първият брой на електронното издание Da Vinci Press можете да прочетете тук