Кандидатът за кмет Атанас Атанасов в директен контакт с живущите в кв. „Христо Ботев“ в Добрич

За пореден път кандидатът за кмет Атанас Атанасов избра директния контакт със своите съграждани, за да популяризира своята предизборна програма и да получи актуална информация за исканията и очакванията им.

Кандидатът за кмет Атанас Атанасов в директен контакт с живущите в кв. „Христо Ботев“ в Добрич

При срещите си в квартал „Христо Ботев“ в Добрич,  Атанас Атанасов проведе неформални разговори с голяма част от живущите в квартала. До тъмно вчера вечерта, кандидатът за кмет и част от неговия екип разговаряха с прибиращите се от работа добруджанци, така сякаш това е част от тяхното общо ежедневие.  

 

Този „жив“ контакт с добричлии, Атанасов определя, като неговият начин на работа. Стартирайки своята предизборна кампания с изнесен щаб в центъра на града и по-точно с Кутията „Бъдеще за Добрич“, като трибуна за гражданските искания и питания, кандидатът за кметския пост  продължава да развихря кампанията си, затвърждавайки посоката на своите управленски виждания – заедно за бъдещето на Добрич. Както сам Атанасов заявява  „Аз живея и работя в Добрич и бъдещето на Добрич е моята кауза“. Ето защо и този път кандидатът за кмет бе подготвен - с тефтер и химикал в ръка представител на екипът му записваше всички искания на гражданите, пожелали да изразят недоволството или идеята си. Основният дискомфорт, който жителите на квартал „Христо Ботев“ в Добрич изразяват е свързан с некачественото сметосъбиране в квартала им, със зле поддържаните междублокови пространства и празните сергии на кварталният пазар – „...непосилни са наемите...“

 

Срещите на кандидата за кмет Атанас Атанасов със живущите в различните квартали на Добрич тепърва предстоят. Всички искания и сигнали, които г-н Атанасов и екипът му получат посредством Кутията „Бъдеще за Добрич“ и при всички неформални срещи, които ще бъдат реализирани до края на кампанията, ще влязат в обещанията за поети ангажименти на кандидата за кмет към всички негови съграждани.

 

pa030018_600

 

pa030037_600