Виртуозният пианист от Добрич Светослав Тодоров с безплатни онлайн уроци по време на извънредното положение

В условията на глобалната пандемия от COVID-19, младият световноизвестен пианист от Добрич Светослав Тодоров ще дава безплатни онлайн уроци по пиано по време на извънредното положение.

Виртуозният пианист от Добрич Светослав Тодоров с безплатни онлайн уроци по време на извънредното положение

Светослав Тодоров е един от най-талантливите млади български музиканти. Живее в Лондон и е завършил с отличие магистратура по пиано в Кралския музикален колеж и Manhattan School of Music.



Заедно със свои колеги, музиканти от шест континента, възпитаници на най-добрите музикални школи по света, стартират глобална платформа за обучение по музика. Идеята е да се даде шанс на ученици от цял свят да се учат със жива връзка директно и да черпят вдъхновение от опита им.

Преподаватели в платформата са Сики Джо-Ан – поп и джаз сензацията от Гласът на Южна Африка, Мейгуи Дзанг – певица от Метрополитан Опера, Емили Сън – преподавател в Кралския музикален колеж, Тимоти Чуи – сребърен медалист от именития цигулков конкурс Кралица Елизабет.

Обединените музикнти вярват, че каузата им ще направи музиката от най-високо ниво достъпна чрез инернет. Записванията за виртуалните уроци на Светослав Тодоров се правят на имейл: info@starplatform.org. Изисква се начално ниво на владеене на пиано.