Икономическият университет във Варна започна отдалечени кандидатстудентски изпити

Икономическият университет във Варна стартира отдалечени кандидатстудентски изпити за всички, които желаят да започнат обучението си през учебната 2020/2021 г., съобщават от висшето училище.

Икономическият университет във Варна започна отдалечени кандидатстудентски изпити

Условията за провеждането им са подробно представени (ТУК)



В периода на извънредното положение няма да има електронни кандидатстудентски изпити на място в Икономическия университет във Варна. Платените такси за несъстоялите се изпити остават валидни до следващо първо явяване. Ще се провеждат единствено отдалечени изпити. Чрез онлайн платформата са осигурени условия за коректност и равнопоставеност на всеки кандидат-студент. Информация за приемните изпити и техния график са обявени онлайн системата за кандидатстване на ИУ – Варна. Първата предстояща дата е 16 април.

Пълна информация за всяка образователна програма, срокове и форми на обучение, възможностите за професионална реализация, специални дисциплини и бизнес партньори, подпомагащи учебния процес, ще намерите в сайта на ИУ – Варна (ТУК).

Желаеищите могат да се възползват от възможността за индивидуално онлайн кариерно консултиране. Индивидуалната кариерна консултация е безплатна и е възможна след предварително съгласуване с сертифициран кариерен консултант на имейл: career.consultant@ue-varna.bg 

Ако вече сте направили своя избор на специалност, но имате въпроси за срокове и процедурата на кандидатстване, може  да се свържете на имейл priem@ue-varna.bg или на телефон +359886672606.