Община Каварна набира доброволци във връзка с извънредната ситуация

Кметът на Община Каварна Елена Балтаджиева се обърна към гражданите с апел да се включат в кампанията за набиране на доброволци.

Община Каварна набира доброволци във връзка с извънредната ситуация

„Страната ни се намира в безпрецедентна ситуация, овладяването на която изисква личната ангажираност на всеки един от нас. Ресурсите на държавата и възможностите на общината са ограничени. Много хора имат нужда от помощ и подкрепа. Сред тях могат да бъдат и Ваши близки.Обръщам се към всеки един от Вас, който има желание и възможности да помогне, да се включите в Кампанията по набиране на доброволци”, заяви тя. 



Съдействието на гражданите е нужно за осигуряването на социален патронаж на най-рисковата група – възрастните хора, при необходимост доброволците ще разнасят храна по домовете на хората в нужда и ще ги снабдяват с продукти от първа необходимост и лекарства. 

Който желае да се включи като доброволец, може да го направи като пише на следния електронен адрес: obshtina@kavarna.bg , или позвъни на телефони:

+359 88 266 4020

+359 570 82076

Важно е да посочите вашите три имена, професионални умения и телефон за връзка.

За всеки един от доброволците, които ще бъдат ангажирани при възникване на необходимост, са осигурени необходимите предпазни средства.