Седем години Марияна Драгнева вдъхва кураж на бъдещите родители, очакващи новия живот /ВИДЕО/

Марияна Драгнева посреща новия живот, а преди това вдъхва кураж на родителите, които очакват той да се роди.

Седем години Марияна Драгнева вдъхва кураж на бъдещите родители, очакващи новия живот /ВИДЕО/

Показва им, че са способни и могат да се справят с всичко ново, което предстои в пъстрото ежедневие. Качества, за които всички майки имат инстинкт, но просто някой трябва да им покаже това.



Тя е акушер с дългогодишен опит в Многопрофилната болница за активно лечение в Добрич, ръководител на училище за бъдещи родители и представител за нашия град на Алианса на българските акушерки.

През 2013 година Марияна Драгнева открива училището за бъдещи родители, защото усеща необходимостта им да се подготвят за очакваното бебе по един различен начин. Първата й среща с жени в училището е на четвърти март преди седем години. Освен пълноценни разговори и знания, Марияна дава на бъдещите майки подкрепа и приятелство.  

От какво се страхуват най-често бъдещите родители за предстоящото отглеждане на тяхното бебе, естествено раждане или секцио избират жените, какво ги вълнува за кърменето, посещават ли бъдещите бащи училището и каква е ролята на тяхната подкрепа, може да разберете в интервюто с Марияна Драгнева.