Общинските съветници от БСП проведоха изнесена приемна в квартал “Иглика” в Добрич

Традиционните изнесени приемни на общинските съветници от БСП в кварталите на Добрич продължават. Такава се е състояла в жк “Иглика” вчера.

Общинските съветници от БСП проведоха изнесена приемна в квартал “Иглика” в Добрич

Предимно са присъствали живеещи в първи, втори и трети блок на квартала, съобщи за Добрич Онлайн областният и общински председател на БСП Мая Димитрова. Жители са алармирали за вандалска проява на спирката, в близост до “So Go Mall”. По думите на Димитрова основният проблем за гражданите там е липсата на транспорт. 



“Тротоарът, който идва от Пожарната безопасност и продължава нагоре покрай блоковете, е в окаяно състояние. Там е необходима рехабилитация. Абсолютно липсва и тротоар от квартал “Иглика” до района на Автогарата”, коментира председателят на политическата партия. 

Живеещи в квартала са коментирали и необходимостта от изграждане на легнали полицаи пред първи и втори блок в кв. “Иглика” с цел безопасността на пешеходците. 

“Пред първи блок има една детска площадка, но няма подходяща настилка. Ще се опитаме каквото зависи от нас, поне на първо време, да го свършим”, каза още Мая Димитрова.   

Гражданите могат да се свързват с общинските съветници, за да бъде предвидена изнесена приемна в техния квартал.