ЗОВ ЗА ПОМОЩ: Мъж от Добрич се нуждае от средства за лечение

Стоян Михайлов от Добрич е с цироза на черния дроб и съпътстващи заболявания. Той се нуждае от средства за закупуване на лекарства.

ЗОВ ЗА ПОМОЩ: Мъж от Добрич се нуждае от средства за лечение

С нас се свърза неговата майка Златка Михайлова, която е пред прага на отчаянието, нейната рожба се нуждае от лечение, а с пенсията й едва свързват двата края. 



Стоян Михайлов е на 51 години. В началото на месец ноември той се разболял тежко. Майка му разказа, че една сутрин се събудил и не се чувствал добре – стомахът, краката и коленете му били много подути. В началото на месец декември той бил приет в болница, като бил изписан преди Нова година.  На 17 януари, след контролен преглед, на 51-годишния мъж били установени множество заболявания, като главното е цироза на черния дроб. 

За лечението на мъжа са нужни лекарства на стойност около 274 лева, които му стигат за 20 дни. Той трябва да приема медикаментите в продължение на няколко месеца. Това е непосилно за неговата майка. 

Всеки, който желае да помогне на Стоян Михайлов от Добрич може да го направи на дарителската му сметка в УниКредит Булбанк - Kлон Добрич:

BG36 7000 1523 9150 12

На името на Стоян Михайлов.