Арт център „Палитра” - Добрич открива новия творчески сезон

Възпитаниците на Арт център „Палитра” град Добрич отново показаха,че са най-иновативните в предлагането и реализирането на извънкласното обучение.

Арт център „Палитра” - Добрич открива новия творчески сезон

Тази вечер на пл.”Свобода” те предложиха на всички жители на Добрич отблизо да се запознаят с дейностите ,които се предлагат в центъра.С един прекрасен и стилен концерт по повод откриването на новия творчески сезон, деца и възрастни почувстваха колко много обич, красота  и всеотдайност има сред нас.


 

„…Палитра е най-точното име, което може да опише този дом на изкуствата, намиращ се в сърцето на Добрич….”, коментира Иван Иванов ръководител на центъра. „…Тук всеки, който иска да открие таланта и звездата в себе си има възможността да го направи под ръководството на  професионалните преподаватели и специалисти в града ни…”, допълни още г-н Иванов. Голямо разнообразие разнообразие на  студиа в „Палитра”- поп-рок пеене,народно пеене,  музикални инструменти,модерен и класически балет, хип-хоп, брейк,арт фотография, курсовете по народни танци, каланетика или Тае Бо.

 

„…Въпреки тежките икономически условия екипът на Арт център „Палитра” продължава да се бори за правото на всяко дете да смени своята среда с място, в което може да открие себе си. Тук е момента да изкажа благодарност към всички спонсори на събитието и най-вече на г-н Атанасов, управител на фирма Атанасов груп ЕООД гр. Добрич, без чиято финансова подкрепа този концерт нямаше да изглежда по-този начин. В „Палитра” не само се обучава, но и възпитава колективния дух, отговорността, навиците  и се изгражда  естетически вкус…пожелавам си да сме здрави, и екипът и децата и да продължаваме да творим въпреки всички трудности…Успешна година