Бързи срещи ще събират сродни души в Добрич

За необвързаните любители на нови предизвикателства, хората, които обичат да комуникират и да намерят нови приятели, в Добрич организират бързи срещи (speed dating).

Бързи срещи ще събират сродни души в Добрич

Събитието се организира за поредна година по повод Свети Валентин. Всяка двойка ще има възможността да се опознае в рамките на предварително зададено от организаторите време и попълване на анкетна карта. Всеки участник ще може да комуникира с присъстващите. В края на вечерта тези, които искат да се видят повторно ще могат да го направят в неформална среща.



За доброто настроение са предвидени забавни игри и награди. Събитието се организира от Българския младежки Червен кръст в Добрич и Общинския младежки център. 

Организаторите са направили и онлайн лексикон, който може да бъде попълнен анонимно чрез измислено потребителско име. Целта е да бъдат открити хората, които имат общи интереси. Техните потребителски имена ще бъдат обявени на бързите срещи. 

Събитието, което е насочено към хора от 15 до 29 години, ще се проведе на 14 февруари от 19 часа в Общинския младежки център в Добрич. 

Speed dating става все по-популярен и атрактивен метод за нови запознанства. Организаторите споделят, че в Добрич има хора, намерили сродната си душа чрез бързите срещи.

Заглавна снимка - архивна