Коалиция "Граждани в повече" издига кандидат за кмет на Добрич и листа за съветници

Коалиция "Граждани в повече" подаде днес документи за регистрация на кандидат кмет и листа за общински съветници в Общинска избирателна комисия – Добрич.

Коалиция "Граждани в повече" издига кандидат за кмет на Добрич и листа за съветници

Кандидат за кмет на Добрич и водач на листата е 41 годишният юрист Милко Пенчев, съдружник в адвокатска кантора. В листата за общински съветници са включени 39 граждани на Добрич, с различна професионална реализация, но обединени от желанието да дадат своя принос за обръщане на негативната тенденция в развитието на града.

 

В групата участват предприемачи, икономисти, инженери, архитекти, художници, педагози, лекари, фармацевти, компютърни специалисти, психолози, социолози, социални работници и др. специалисти, които желаят Добрич да се развива като важен социално-икономически център, привлекателно място за бизнес, работа, живеене, отдих и забавление, съобщават от Коалиция "Граждани в повече".

 

Обединяваща е идеята, че активното гражданско участие, въвличането на всички заинтересовани страни и партньорството са онези градивни елементи, който биха ускорили и фокусирали процесите на развитие на областния център.