Информационно събитие „Европейски средства за образованието 2020“ ще се проведе в Добрич

Във връзка с предстоящи национални покани по програма Еразъм+, Областният информационен център и община Добрич отправят покана за участие в информационно събитие „Европейски средства за образованието 2020“.

Информационно събитие „Европейски средства за образованието 2020“ ще се проведе в Добрич

На него ще бъдат представени възможностите за кандидатстване в сектор „Училищно образование“ и „Професионално образование и обучение“ по Ключова дейност 1, и 2 на Програма „Еразъм+“. Екипът на Областния информационен център в Добрич ще представи и други възможности за финансиране с европейски средства за образователни организации през тази година. 



Лектори на събитието ще бъдат Ралица Янкова и Юри Константинов, експерти от Центъра за развитие на човешките ресурси и Националната агенция за България по администриране на Програма „Еразъм+” за периода 2014-2020. 

Ще бъдат представени и практически насоки за попълване на формуляра и документите към него, финансови аспекти на кандидатстването и добри практики. 

Поканени са да присъстват представители на училища, детски градини, висши училища и други образователни организации.

Събитието ще се състои на 16 януари от 10 часа, в голямата заседателна зала в сградата на община Добрич. Желаещите да присъстват, трябва да потвърдят това до 14 януари (ТУК)