Младежкият център в Добрич и Клуб за k-pop танци "Illusion" организират Корейско - Японски фестивал

Общинският младежки център в Добрич и Клубът за k-pop танци "Illusion" организират Корейско- Японски фестивал за любителите на pоp и анимета и на азиатката култура.

Младежкият център в Добрич и Клуб за k-pop танци "Illusion" организират Корейско - Японски фестивал

Организаторите са подготвили много забавления, K-pop танци, демонстрации на бойни изкуства и увлекателни игри.


K-pop е музикален жанр, модерна форма на южнокорейската поп музика, която е вдъхновена от редица музикални стилове и жанрове в света: английски поп, рок, хип-хоп, съвременен ритъм енд блус, експеримелна музика, джаз, госпъл, латино, реге, електронна денс музика, фолк музика, кънтри и класическа музика, използвайки за основа върха на своите уникални традиционни корейски музикални корени. По-модерната форма на жанра е създадена, благодарение на една от най-ранните кей-поп групи Seo Taiji и Boys, основана през 1992 г. Тяхното експериментиране с различни стилове и жанрове на музиката и интегрирането на чуждестранни музикални елементи помогат за преустройството и модернизирането на съвременната южнокореска музика.

Събитието ще се състои на 18 януари (събота), от 12:00 часа в Младежки център – Добрич, в залата на Ансамбъл "Добротица" и Концертна зала.  Специални гости ще бъдат Universe  от Ботевград, Soul Takers, Beyond, Out of Reality, Violet Stars, Revolution - от Русе, Countdown – Бургас, Nue-G – Пазарджик, Onyx, Joker – Варна и Infinity, Еnigma от Добрич. 

Програма

Зала Aнсамбъл “Добротица”, Младежки център
12:00 - Откриване на феста
12:05 - 13:00 - Традиционни корейски и японски игри
13:00 -13:15 - Карате демонстрация от КК “Самурай”, Добрич
13:15 - 13:30 - Представяне на корейската и японска култура
13:30 14:00 - Random Dance
14:00 - 14:20 - Игри
14:20 - 15:20 - Workshop

Концертна зала, Младежки център
15:30 - 16:30 - K-pop танци