Утре изтича срокът за участие в областния конкурс „Какво е за мен щастливото детство?”

На 19 ноември изтича срокът за участие в областния конкурс „Какво е за мен щастливото детство?”

Утре изтича срокът за участие в областния конкурс „Какво е за мен щастливото детство?”

Припомняме, че конкурса за есе се организира от Общинския младежки център в Добрич и Фондация „Лумос“.


Целта е да бъде дадена възможност на младите автори да споделят какво е необходимо, за да бъде едно дете щастливо. Участниците могат да разкрият представите си за щастието, както и да разкажат какво прави самите тях радостни.

В конкурса могат да вземат участие младежи на възраст от 11 до 19-годишна възраст, разпределени в две групи – от 11 до 14 години и от 15 до 19 години.

Есето на тема „Какво е за мен щастливото детство?“ трябва да бъде с обем до три стандартни печатни страници, 30 реда по 60 знака на ред, включително с интервалите. Към него трябва да бъде изписана следната информация - трите имена, възраст, точен адрес, телефон, електронна поща и учебно заведение.

Крайния срок за изпращане на есетата е до 19 ноември. Те могат да бъдат подадени на адрес: гр. Добрич 9300, Общински младежки център „Захари Стоянов“ П.К.№ 15, или на електронна поща mcdobrich@mc-dobrich.org.

Наградният фонд за двете възрастови групи е следният:

Първа награда – 300 лева, втора награда – 200 лева и трета награда – 100 лева.

Оценяването ще се извърши от компетентно жури. При участие в конкурса, кандидатите приемат условието техните творби да останат във фонда и да бъдат използвани и разпространявани от Младежкия център в Добрич и Фондация „Лумос“ България.

За информация: Младежки център – Добрич, телефон: 0884 311 428, 058 6026 91