Добричлии излизат срещу „Калиакра“ на „Дружба“

Домакините атакуват 12-а поредна шампионатна победа в Трета лига

Добричлии излизат срещу „Калиакра“ на „Дружба“

Регионален футболен сблъсък предстои днес на стадион „Дружба“. От 14,00 часа една срещу друга се изправят единайсеторките на „Добруджа“ и „Калиакра“ в мач от XIII кръг на Североизточна трета лига. Целта пред „жълто-зелените“ е да запишат 12-а поредна шампионатна победа, с която ще затвърдят лидерската си позиция в групата. Каварненци от своя страна заемат 9-о място във временното класиране с актив от 13 точки. Независимо от мястото в таблицата на отборите, очакванията са да се получи оспорван двубой и интригата да се поддържа до края. С изключение на трайно контузените Антоан Вълчев и Галин Стоянов, старши треньорът на добричлии Светослав Петров ще разчита на всички останали състезатели в тима. Ръководството на срещата е поверено на съдийска тройка от Русе с главен рефер Борис Попов.



Останалите двама представители на Добричка област в Трета лига играят утре. От 14,00 ч. на стадиона в Дончево местния „Устрем“ приема състава на „Шумен 2007“. Домакините са амбицирани да достигнат до девета есенна победа, която да им позволи да запазят второто място в подреждането. По същото време футболистите на „Септември“ /Тервел/ гостуват в Попово на „Черноломец“, където също ще се стремят да достигнат до точков актив.
Програма за срещите от XIII кръг в Североизточна трета лига – 16.11 /събота/, 14,00 ч.: Добруджа – Калиакра, Тополи – Светкавица; 17.11 /неделя/, 14,00 ч.: Устрем /Д/ - Шумен, Черноломец /П/ - Септември, Кубрат – Суворово, Бенковски - Ботев /Н. пазар/, Хитрино – почива.